Навсякъде върви чистка с поставени навсякъде техни хора. Какво на Асен

...
Навсякъде върви чистка с поставени навсякъде техни хора. Какво на Асен
Коментари Харесай

Ние потиснахме цялото си его, но Кирил Петков или по-точно Лена Бориславова явно не могат, каза Бойко Борисов

Навсякъде върви чистка с сложени на всички места техни хора. Какво на Асен Василев като власт не му е обещано, разяснява тази заран Бойко Борисов

" Ние си потиснахме цялото еко, което господин Петков, очевидно не може. Или по-точно Лена Бориславова не може, тъй като през вчерашния ден написа смс-и - " Ще счупим сглобката ". Аз сглобка на съм правил. Ясно на тях им беше казано - желаете ли да създадем коалиция? Те споделиха: " Искаме ГЕРБ да ни поддържа държавното управление ". Това направихме за положителното на България, само че не те желаят с 33 депутати да постановат всички решения. Не става! ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание тази заран.

Той отговори на Кирил Петков, който определи като огромен проблем потреблението на плаващи болшинства от страна на ГЕРБ. В случая ставаше въпрос за законнопроекта за обособяване на КП КОНПИ. 

" Назначиха си министри, какво желаят - да ни лишат от правото да подкрепим нашия закон? Така работи едноличната власт. Нашите закони са по-добри и събират болшинства. Трябва да се откажем от тях, с цел да изберем по-лошите, по този начин ли? ", отговори също по този начин яростно Борисов.

Умението да управляваш е да правиш болшинства, уточни водачът на ГЕРБ.

Той посочи, че Лена Бориславова пишела смс-и на същия човек, на който и Гешев писал. (визира или Севделина Арнаудова или Десислава Атанасова).

Лидерът на ГЕРБ загатна, че Промяната въпреки всичко са почнали чистка в администрацията. 

" Навсякъде върви чистка с сложени на всички места техни хора. Какво на Асен Василев като власт не му е обещано? Данъчните служби, ние нямаме нито един човек там, митниците – нямаме нито един там, АДФИ, през Министерство на вътрешните работи той има БОП, полиция, жандармерия, гранична, вътрешна сигурност и отново не им стига власт.   Цели семейства желаят да им се откри място, кресла и столове.  Искат да оставим 60 души дежурни и да гласоподават. Как да разбираем на хората, които са дали своят вот за ГЕРБ?  ", уточни Борисов.

По думите му имало и съществени " пазарлъци " за регионалните шефове. Промяната желали да наложат техен човек в Благоевград, където обаче били трета политическа мощ и съгласно Борисов не било редно. 

ВИЖТЕ ОЩЕ ТУК:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР